GENÇLİK RUH SAĞLIĞINI GÜÇLENDİRME İL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
01 Haziran 2022

Gençlik ruh sağlığı çalışmaları kapsamında; Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte, Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı öğrenci yurtlarında kalan üniversite öğrencilerinin iyilik halini güçlendirmek amacıyla ortak bir çalışma planı oluşturulmuştur. Söz konusu çalışma planının ilk aşaması olarak; Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü temsilcileri ile 31/05/2022 tarihi saat 14.00'te, Müdürlüğümüz Ek Hizmet Binası Konferans Salonu'nda, ana konusu yurtta kalan gençlerin ruh sağlığı, psikososyal sorun alanları, intihar riskinin değerlendirilmesi ve alınabilecek önlemler olan İl değerlendirme toplantısı düzenlenmiştir.

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Birimi koordinasyonunda gerçekleşen toplantıya; Toplum Sağlığı Birimi, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı, İlçe Sağlık Müdürlükleri, Kdz. Ereğli Sağlıklı Hayat Merkezi ve Hastane temsilcileri ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü temsilcileri (yurt hizmetleri müdürü, sosyal çalışmacı, yurt müdürleri ve yönetim personeli) katılım sağlamıştır.

• foto 1.jpg
  • foto 2.jpg