Yerel Düzey Sağlik Hizmet Grubu Operasyon Planları Toplantısı Yapıldı
24 Ocak 2020

Müdürlüğümüz Yerel Düzey Sağlik Hizmet Grubu Operasyon Planları Destek çözüm ortakları olan; İl Jandarma Komutanlığı,Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü,İl Tarım  ve Orman Müdürlüğü,İl Emniyet Müdürlüğü,Türk Kızılay’ı Bölge Kan Merkezi,Sağlık Denetleme Merkezi,BEÜ Sağlık Uyg.ve Araş. Merkez,Özel Hastaneler,İl Ambulans Servisi Başhekimliği,Kamu Hastaneler Hizmetleri Başkanlığı ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile değerlendirme toplantısı yapıldı.Sağlık Müdürlüğü Ek Hizmet Binası toplantı salonunda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısının açılışını Başkan Dr.Bilal CİN ,Başkan yardımcısı Aydın ŞANLIOĞLU yaparken ,Şube Müdürümüz Uğur Ömür ALAGÖZ ve Erkan KORKMAZ katılımcılara Yerel Düzey Sağlik Hizmet Grubu Operasyon Planları hakkında detaylı bilgi sundular.Karşılıklı fikir alışverişi ile devam eden toplantı,soru cevapla sonlandı.

• YEREL DÜZEY2.jpg
  • YEREL DÜZEY 3.jpg