AYDIN ATATÜRK DEVLET HASTANESİ EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI İLANI
16 Şubat 2024

Evde Sağlık Hizmetleri Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 6 Mayıs-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’nde düzenlenecek olup; programa evde sağlık hizmetleri biriminde çalışan ve çalıştırılması planlanan (Evde sağlık hizmetleri biriminde çalışacağını belgelemesi kaydı ile) en az lisans mezunu hemşire, sağlık memurları (toplum sağlığı) ve hemşirelik yetkisi almış ebeler başvuru yapabilecektir.

Sertifikalı eğitim programlarına başvurmak isteyenlerin 18.03.2024 – 29.03.2024 tarihleri arasında
https://ekip.saglik.gov.tr/Account/Login?returnUrl=%2F duyuru ekinde bulunan “Başvuru Formunu” doldurarak Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve Hastane Başhekimine onaylatmaları ve aşağıda yer alan mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

Ayrıca tüm belgelerin Sağlık Bakanlığından tescilli unvanı ile ilgili diploma fotokopisi (ekran görüntüsü de kabul edilecektir), kimlik fotokopisi, evde sağlık biriminde çalıştığını veya çalıştırılacağını gösterir kurumdan onaylı belge, hemşire yetki belgesi (ebeler için), program sorumlusuna e-mail olarak gönderimini sağlayarak teyit etmeleri gerekmektedir.

*Önlü arkalı kimlik fotokopisi ve diploma fotokopisi ile hemşire yetki belgesinin (ebeler için) hastane başhekimliğine “aslı gibidir” kaşesi yaptırılmalıdır.

Evde sağlık.pdf
8.Tur Evde Sağlık Hizmetleri Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Hk..pdf

Program Sorumlusu: Gülnur AKIN

E posta: gulnur.akin@saglik.gov.tr