TOPLUM RUH SAĞLIĞI MERKEZİNDE RESİM SERGİSİ AÇILDI
14 Mayıs 2024

Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Fatih Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile birlikte hastalar tarafından hazırlanan resim sergisinin, törenle açılışı yapıldı.

Zonguldak Merkez Fatih Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile  Atatürk Devlet Hastanesine bağlı Toplum Ruh Sağlığı Merkezimizde 13-17 Mayıs süresince devam edecek resim kursu sergisinin açılışına İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ertuğrul Güner, Kamu Hastaneler Birliği Başkanı Uzm. Dr. Pınar Menderes Turhan, Halk sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Sevilen Köktürk, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hasan Tosun,  Başhekim Yardımcılarından  Uzm. Dr. Mehmet Genç, Uzm. Dr. Gürkan Kertiş ve Dr. Haktan Alcan Güner,  Hastane  İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Adem Taşçı, Hastane  Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcılarından  Fatma Palancı ve Mine Emral, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Adem Gülşen, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Birimi Şube Müdürü Gencay Bilgili,  Merkez Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Canan Ayan’ın katıldılar. Düzenlenen serginin açılışından sonra sergiyi gezen protokol ile vatandaşlar tarafından yağlı boya sergisi büyük bir beğeni toplayarak emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Öte yandan açılışı yapılan resim sergisi 14-15 Mayıs tarihleri arasında sergilenecek olup, 16-17 Mayıs tarihleri arasında ise Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimlik katında sergilenmeye devam edecektir.

• sergi
  • sergi1